Zloženka predstavlja odlično oglaševalsko orodje, s pomočjo katerega na učinkovit način predstavite svoje podjetje in dejavnost, s katero se ukvarjate. Želite, da si vas ljudje zapomnijo in se odločijo za nakup izdelkov ali storitev ravno pri vas? Priskrbite si zloženke, ki vas bodo prikazale v zares dobri luči. Pri tem imamo v mislih predvsem njihovo kakovostno izdelavo, ustrezne materiale in primerno oblikovanje vsebine. Vse našteto vam lahko zagotovi strokovno podjetje z veliko izkušnjami iz izdelave zloženk in drugih marketinških tiskovin. Eden takih ponudnikov je tudi podjetje Tisk 24, ki vam izdela vrhunske zloženke. Glede na vaše potrebe vam tudi ustrezno svetujejo in ponujajo celovito storitev izdelave tiskovin v namene predstavitve in promocije.

zloženka

Kaj vsebuje dobra zloženka?

Ko se odločite za izdelavo zloženk je zelo pomembno, da veste, kaj morajo le te vsebovati. Strokovnjaki svetujejo, da mora biti zloženka v prvi vrsti privlačna. Na tak način namreč pritegnete pozornost ljudi, ki si vsebino zloženke zato tudi preberejo. Ker v tem primeru že lahko govorimo o vaših potencialnih strankah, je še toliko bolj pomembno, da pozornost namenite njeni informativni plati. Če ta namreč ni izpopolnjena, zloženka izgubi na svoji  vrednosti.

V svojo zloženko morate vključiti pomembne informacije o podjetju. To so kontaktni podatki in tip vaše dejavnosti. Še pomembneje pa je, da svoje izdelke ali storitve opišete na razumljiv in za stranko zanimiv način. Pri tem posebej jasno poudarite kvaliteto in prednosti, ki jih uporabnik pridobi z odločitvijo za vas. Če ste na trgu že dlje časa, je smiselno omeniti tudi vaše dolgoletne izkušnje. Poleg vsebine se osredotočite tudi na izdelavo izvirne grafične podobe.

Seveda se morata vsebina in grafična podoba zloženke med seboj dopolnjevati. Pri tem vam lahko pomaga ponudnik z dolgoletnimi izkušnjami s področja oblikovanja in izdelave zloženk in drugih tiskovin, namenjenih oglaševanju. Z vrhunsko izdelanimi zloženkami boste brez dvoma zablesteli, zato zaupajte le najboljšim.