Morda ste goreč ljubitelj zasebnosti in ne prenesete vsiljivcev, ali pa želite le zaščititi družinske člane pred tem, da bi padli z neograjene terase ali balkona – v podjetju Givos d.o.o. imamo rešitev za vas.

Naše ograje so lepe in zelo močne, saj so izdelane iz trpežnih materialov, ki jih ne moremo kar zlahka polomiti. Eden od materialov, ki jih ponujamo, je aluminij, iz katerega lahko izdelamo ograjo, primerno tako za zunanje kot za notranje razmere. Če torej želite na primer ograditi notranji bazen, je katera od naših ograj ravno pravšnja za vas. Ponudbo si lahko pogledate na strani http://www.givos.si.

ograje Givos

Morda pa si želite imeti PVC ograje. Tudi ta material je obdelan tako, da je odporen na negativne vremenske razmere in je tako primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Če ste spretni z rokami in bi želeli to svojo spretnost uporabiti, imamo za vas v podjetju Givos d.o.o. posebno ponudbo – če želite ograjo oziroma ograje iz PVC materiala namestiti sami, vam jih narežemo na primerno dolžino in vam prepustimo delo.

Ograje, ki jih ponujamo v podjetju Givos d.o.o., so edinstvene (dobesedno!) tudi v tem, da jih izdelamo natanko v skladu z vašimi zahtevami, tako da lahko zadovoljimo vse vaše želje tako glede materiala kot glede videza. Si želite starinska vrata v videzu kovanega železa? Ni problema! Moderno, minimalistično ograjo, ki spominja na nekaj iz industrijske dobe in ki se je boste lahko oprijeli, ko se boste po stopnicah spuščali iz zgornjega v spodnje nadstropje? Brez težav! Bi radi, da vaša nova ograja preprečuje le fizično bližino ljudi, za katere ne želite, da se vam približujejo, ali se želite zaščititi tudi pred neželenimi pogledi? V podjetju Givos d.o.o. vam z veseljem pomagamo do ograje, ki bo igrala točno takšno vlogo, kot si jo vi želite. Le pokličite nas in nam zaupajte svoje želje in potrebe. Po najboljših močeh se bomo potrudili, da jih uresničimo, saj je za nas stranka najpomembnejša.