Urologija je veda medicine, ki deluje na področju zdravljenja bolezni sečil in moških genitalij. V Alternativnem medicinskem centru Sanus statera na Štajerskem je locirana tudi urološka ambulanta, kjer opravijo urološki pregled, svetovanja, ultrazvok ledvic, mehurja ipd. S to ustanovo je Maribor dobil vrhunski ultrazvočni center, v katerem opravljajo vse vrste najzahtevnejše urološke preiskave. Z njihovimi strokovnim znanjem boste lahko hitro obravnavani, za ugodno ceno, boste odpravili najhitrejše in najzahtevnejše preiskave.

uroloska-ambulanta

Nudijo vam lahko pregled, če vam nagajajo sečila, nudijo vam tudi ultrazvok ledvic, ultrazvok prostate, ultrazvok mehurja, ter cistoskopija, na koncu pa vam lahko strokovnjaki svetujejo in se vam posvetijo, ker za njih niste le številka.

Uroloska ambulanta Sasus Statera, je pacientom prijazna ambulanta, čakalnih vrst praktično ni, pregled lahko traja od 15 od 45 minut, pred preiskavami pacientom svetujejo, da naj ne pijejo negazirane pijače, uživajo le lažjo hrano, ter, da se 6 ur pred preiskavo tešči. Za paciente poskrbijo, da je ultrazvočni pregled za pacienta skorajda nemoteč, obenem pa je pregled opravljen na najvišji mogoči strokovni ravni. Vrhunsko izobraženi in usposobljeni strokovnjaki se vam bodo res dobro posvetili in se potrudili, da vam bo karseda prijetno in udobno. Po posvetu se boste posvetovali, za najboljši način odprave vaše težave, ki vam bo pomagal do čimprejšnjega in najboljšega mogočega okrevanja. Urološki pregled sicer za pacienta ni zahteven, se je pa potrebno držati pravil. Pacient pa lahko kmalu po pregledu odide domov. Njihova urološka ambulanta je lepo opremljena z najkvalitetnejšimi pripomočki.

Urološka ambulanta in sam medicinsko alternativni center se nahajata na: Ulici Roberta Kukovca 15, 2000 Maribor; tam se boste dogovorili, za točen termin pregleda. Poleg uroloških pregledov vam Alternativni medicinski center Sasun Statera nudi še celo vrsto različnih pregledov, ki jih najdete na njihovi spletni strani. Naročite se lahko od ponedeljka do petka med 8.00 in 13.00, odpiralni čas pa je med ponedeljkom in petkom med 8.00 in 19.00.