Najem tiskalnikov oziroma multifunkcijskih naprav je ena izmed možnosti kjer si lahko znižate stroške kopiranja in tiskanja. Najem tiskalnikov pri podjetju MG Biro vam ponuja veliko možnosti, od najema multifunkcijske naprave s katero lahko kopirate, skenirate, faksirate in tiskate dokumente do barvnih ali črno/belih tiskalnikov a4 in tudi a5 formata.

V prvi vrsti vam svetujem, da se najprej pogovorite z osebjem kakšne so vaše zahteve in potrebe in nato skupaj z vami poiščejo najboljšo možno rešitev. Torej, kakšne so prednosti če se odločite za najem tiskalnikov? Kar nekaj je prednosti in ena izmed njih je, da dosežete manjše stroške do 30%, dostavo ter postavitev vam izvede kar osebje podjetja MG biro. Zelo pomembno je tudi to, da vam ostane več časa za ostala bolj produktivna opravila ter operativno delo se vam zmanjša 25%. To pa pomeni da je za nas vse skupaj veliko bolj poceni, učinkovito in enostavno. V Sloveniji ter Evropi je praksa pokazala da lahko čisto realno znižamo stroške do 30%. To je popolnoma izvedljivo, pri tem pa ne trpita vaše delo in učinkovitost.

najem tiskalnikov

Katera naprava pa je za vas? Da je najem tiskalnikov ali multifunkcijskih naprav upravičen ter smotrn, je le takrat če vam aparat omogoča nemoteno delo in da je le to učinkovito. Če naprava ne odgovarja vašim potrebam in zahtevam ali pa je aparat prepočasen in ni zmogljiv dovolj – izpisi niso kakovostni, prepočasen za vašo količino dela… Možnost pa je tudi da naprava ne deluje kot si želimo, kar se kaže kot zastoji papirja, okvarami, odpovedmi motnjami v delovanju, zato ste lahko še na slabšem kot ste bili. Preden se odločite za najem tiskalnikov ali njihov nakup,si morate vzeti čas in razmisliti o težavnosti svojega dela. Premislite zakaj tiskalnik ali kakšno drugo napravo potrebujete, koliko strani se bo tiskalo na teden ali mesec ter kaj se bo tiskalo.

Najem tiskalnikov je zelo ugodna rešitev za vse, ki vam ni v interesu zmetati kup denarja za drago napravo.