Se zanimate za promocijski tisk plakatov? Magma media ima idealno ponudbo za vas.

Ker so plakati dobro vidni ter obstojni so popularen način promocije. So hitro opazni ter pritegnejo pozornost vsakega, ki se pelje mimo, čaka na križišču ali pa stoji v koloni.

Vas zanima kaj je najboljši del plakatov? Poleg tega, da so vpadljivi, svoje delo opravljajo sami in ne potrebujejo dodatne pomoči.

Kaj je treba vedeti pred izdelavo jumbo plakatov? Ni potrebno, da je polen besedila saj kot sami veste, ljudje navadno tega ne beremo. Če boste izbrali jedrnat slogan ter estetsko privlačno grafično podobo ste že zmagali. Ljudem je so zanimive stvari, ki hitro padejo v oči ter ne zahtevajo veliko truda, v tem primeru preveč branja.

tisk plakatov

Poleg storitve tisk plakatov, vam Magma nudi tudi možnost montaže na različnih lokacijah po vsej Sloveniji. Še en bonus podjetja je ta, da ima raznoliko lokacijo možnih postavitev vašega jumbo plakata, kar vam daje opcijo, da kasneje, ko mine določeno obdobje, lokacijo vašega plakata zamenjate ter promovirate še drugod.

Magma se zaveda, da je v oglaševanju važna hitrost, zato lahko vaše plakate stiskajo v roku 3 delovnih dneh ali pa celo hitreje. Vse kar morate storiti vi je, da jim sporočite vaše želje.

Kaj pa velikost plakata? Magma Media ponuja velikosti standardnih formatov in sicer 4000mm x 3000mm, 5040mm x 2380mm, 1400 x 2000mm, če pa se zgodi, da vam nobena od velikosti ne ustreza, se lahko prav tako dogovorite o velikosti po vaši želji. Več o velikostih ter o materialu plakatov si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Vsi se lahko strinjamo, da je cena zelo pomembna pri nakupu česarkoli, zato vam Magma ponuja ugodne cene za njihove storitve. Kvalitetne plakate lahko pri njih dobite že od 1,5€ + ddv/m2.

Tisk plakatov še nikoli ni bil lažji. Pošljite povpraševanje ter si tudi vi priskrbite promocijski jumbo plakat.