Ste že slišali za besedo talna označba. Nekaj o njih si lahko preberete tudi na tej strani http://www.talneoznacbe.si/, mogoče pa boste jih kdaj potrebovali. Mogoče jo prvič slišite, ampak sem sigurna da talne označbe poznate vsi, saj jih srečujemo vsaki dan na cesti. Mogoče vi temu drugače rečete, saj vsak ima za vsako stvar drugačno ime.

Talne označbe so vse označbe, ki so narisane na cestah, pločnikih, parkiriščih. Najlažje povedano vse bele črte, včasih rumene, da boste lažje razumeli. 0značbe so zelo pomembne na naših cestah, pločnikih, glavnem povsod, kjer poteka promet in se gibljejo kolesarji ter mi. Talne označbe morajo biti narisane tako, da so vsem vidne in vidne v vsakem vremenu. Tudi ponoči jih moramo videti, ter se v mokrem vremenu ne smejo izbrisati. Ko malo zbledijo, se morajo talne označbe obnoviti, kar ste že večkrat sigurno videli. Danes se več talne označbe ne delajo na roko, mislim ne barvajo več sami ljudje, ki so za to usposobljeni, ampak imajo stroje.

Če mogoče rabite talne označbe na svojem parkirišču, se obrnite na GISprom, kjer vam naredijo kvalitetne označbe. Z njimi so bili do sedaj vsi zadovoljni, saj delajo res kvalitetno. Mogoče rabite kakšno označbo v skladišču, mogoče v hladilnici ali industrijskem objektu. Za vse bodo poskrbeli, da boste na koncu zelo zadovoljni. Vse barve so kakovostne ter obstojne dolgo časa. Označbe naredijo tudi na kolesarskih stezah, da vidijo kolesarji svojo pot, kjer se lahko vozijo in ne ogrožajo pešcev. Preden se lotijo označb, površina mora biti čista in suha, da delo poteka nemoteno ter da je narejeno strokovno. Preden bodo začeli z delom pri vas, si bodo vse dobro ogledali ter se pogovorili z vami, če se seveda strinjate. Vsaka talna označba je zelo uporabna na naših cestah ter narejena tako, da je vidna vsem v vsakem vremenu.