Spletno gostovanje, ki vam ga nudijo na spletni strani prasicek.si si lahko ogledate tukaj https://www.prasicek.si/spletno-gostovanje/spletno-gostovanje.php. Na spletni strani prasicek.si vam nudijo štiri različne pakete gostovanja, ki vam nudijo različne ugodnosti in prednosti. Njihove cene so zelo dobro primerljive s tujimi ponudniki sorodnih storitev, kar pa vas bo verjetno prepričalo, da se odločite za nakup spletnega gostovanja pri njih pa je to, da so njihovi strežniki locirani v Sloveniji,  nudijo vam konkurenčno hitrost, varnost, največji plus pa je prav gotovo podpora uporabnikom od jutra do večera v slovenskem jeziku.

spletno gostovanje

Spletno gostovanje vam omogoča, da se vaša spletna stran sploh pojavlja na internetu, zato je zelo pomembno, da izberete primerno spletno gostovanje. Največ spletnih strani je dandanes izdelanih v platformi WordPress, saj je za izdelavo in urejanje spletnih stran precej enostavna, zato vam pri gostovanju prasicek.si nudijo tudi gostovanje spletnih strani, ki so izdelane v platformi WordPress. Spletno gostovanje vam pri prasicek.si nudi tudi gostovanje vaše E-pošte, kar vam bo omogočilo prejemanje in pošiljanje večjega števila Emilov, s končnico @imevasedomene.si, kar bo vašim strankam omogočilo, da si bodo vaš elektronski naslov za pošiljanje elektronske pošte veliko lažje zapomnili.

Dandanes je lokacija gostovanja vse bolj pomembna, saj lokacija gostovanja vaše spletne strani odloča tudi o tem, kako hitro se bo vaša spletna stran nalagala vašim obiskovalcem, kar je tudi iz vidika optimizacije spletnih strani zelo pomemben podatek. Spletno gostovanje pridobiva na svoji kvaliteti tudi s samo varnostjo prostorov, v katerih se nahajajo naprave, ki shranjujejo vaše podatke.

Prasice.si daje zelo velik poudarek na varnost vaših podatkov, tako da vam skoraj ni potrebno skrbeti, da bi se vašim podatkom karkoli pripetilo.Strežniki so varovani z najsodobnejšimi požarnimi zidovi in protivirusnimi sistemi, ki pazijo, da nepridipravi ne morejo kar tako vdreti v spletno gostovanje vaše spletne strani.  Celoten prostor imajo varovan s protipožarnimi sistemi, kajti požar bi lahko brez večjih težav uničil celotno bazo podatkov.