Če potrebujete keramične ploščice, je dobro, da najprej najdete dober salon keramike. V salonu keramike podjetja SAM imajo široko izbiro kakovostnih talnih in stenskih keramičnih ploščic iz več različnih materialov od priznanih proizvajalcev. Med tako veliko ponudbo je težko izbrati, vendar lahko hitro zožite izbor, če se osredotočite na nekaj glavnih lastnosti. Odločite se za neko določeno velikost, obliko in barvni odtenek. Glede na to, za kam izbirate ploščice, gotovo že veste približno velikost in barvo. Če je ploščica kvadratna, pravokotna ali mogoče kakšne druge oblike, pa tudi naredi veliko razliko in lahko gotovo tudi pri tem zožite izbor. Salon keramike vam ponuja ploščice tudi iz različnih materialov. Pri teh izbirate malo glede na barvne odtenke, vzorce in relief ploščice. Od materiala pa sta zelo odvisna tudi trdota in cena, odvisno pa je tudi od tega, če so ploščice za noter ali ven. Nekatere ploščice nikakor niso za ven, saj jih mraz uniči in začnejo razpadati.

salon keramike

Salon keramike SAM vam poleg ploščic ponuja tudi sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo in tudi nekaj drugih talnih oblog poleg keramičnih ploščic ter vse potrebne dodatke za talne obloge. Kar se tiče sanitarne keramike, lahko v salonu dobite vso potrebno keramiko za kopalnice: WC školjke, umivalnike, bideje, kopalne kadi ter tuš kadi in kabine. Salon keramike je pravi naslov za vse, ki potrebujete kakršnokoli keramiko za svoj dom. Če delate na novo hišo ali stanovanje, pri njih dobite keramične ploščice in tudi vse potrebno za kopalnice. Čeprav to sicer ni keramika, dobite v njihovem salonu tudi kopalniško pohištvo.

Preden si izberete, kar želite, ali pa za pomoč pri izbiri, je najbolje, da obiščete salon keramike, katerih ima podjetje SAM v Sloveniji več. Tam si lahko keramiko pogledate v živo, imajo pa v vsakem salonu razstavljenih tudi več različnih kopalniških postavitev, da lahko vidite celoten videz kopalnic z različnimi ploščicami in pohištvom v različnih barvnih kombinacijah.