Vsak objekt je potrebno opremiti s kakovostnimi okni ter vrati, ki ustrezajo sodobnim standardom toplotne ter zvočne izolativnosti. Ker je bila večina gradenj, ki jih po Sloveniji videvamo danes, opravljena pred približno dvajset leti, so okna večinoma potrebna menjave, saj so zastarela ter povzročajo tako toplotne, kot tudi finančne izgube. Odlično rešitev problema predstavljajo PVC okna Interalta, ki jih v našem podjetju proizvajamo sami – okna so tako popolnoma Slovenski proizvod, na katerega nudimo garancijo. Poleg izjemno kakovostnih oken našim strankam nudimo tudi hitro in ugodno dobavo stekel, okenskih polic, senčil, PVC vrat ter še česa.

pvc okna

Zakaj PVC okna? Ker so izjemno varčna, saj nudijo visoko toplotno ter zvočno izolativnost. Ker so izdelana iz umetnih materialov, je njihova izdelava manj zamudna ter naporna – ravno zato jih odlikuje tudi nizka cena. Ker za njihovo izdelavo ni potrebno sekati gozdov, predstavljajo ekološki ter naravi prijazen proizvod, ki ga je mogoče popolnoma reciklirati. PVC je zelo obstojen material, zato imajo okna zelo dolgo življenjsko dobo, v kateri ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja.

Okna v našem podjetju izdelujemo po meri – tako jih prilagodimo naročnikovim željam po merah, velikosti, obliki ter barvi. Poleg klasične bele barve imate na voljo tudi druge barve PVC po RAL lestvici. Nekatere modele PVC oken kombiniramo tudi z aluminijem, ki okna še dodatno okrepi ter zaščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi. PVC okna v kombinaciji z zunanjim ALU okvirjem lahko popolnoma prilagodite tudi potrebam vašega doma oz. pisarne, saj lahko notranjo PVC stran stilsko prilagodimo notranjosti, ALU zunanjo oblogo pa zunanji barvi fasade vašega objekta.

PVC okna so atraktivnega izgleda in trdne konstrukcije z odličnim tesnjenjem. Okovje odlikuje protivlomna zaščita, obogatena z enostavno nastavitvijo ter prilagodljivo dodatno opremo. Zaupajte preverjeni kakovosti ter izberite naša okna! Nudijo rešitev za vsak mestni, pa tudi vaški stil, ter se odlično zlijejo z vsakim objektom ter okolico.