Če se odločate za prevajanje nekega besedila, vaš prevod pa mora biti strokovno izdelan, potem je prevajanje v prevajalski agenciji Multilingual prava odločitev. Svoje delo, s pomočjo strokovnih prevajalcev, zanesljivo opravijo, vi pa se izognete težavam in skrbem, ki jih prevajanje, ki zahteva malo več lingvističnega znanja, prinese še tako dobremu govorcu tujega jezika.

prevajanje

Prevajanje je zahtevna jezikoslovna storitev, saj pri delu ne gre zgolj za pasivno pretvorbo besed iz tujega jezika v materni – za tako pretvorbo je na voljo Google prevajalnik, pa verjetno njegovega izdelka nikoli ne bi izročili šefu ali poslovnemu partnerju v roke. Delo prevajalca namreč združuje dobro poznavanje jezika, gramatike in njegove rabe v strokovnih besedilih z različnih področij. Vsi namreč vemo, da se pogovorni jezik precej razlikuje od uradnega in strokovnega jezika.

Iz rok oddajte izdelek, na katerega ste ponosni

Prevajalsko agencijo uporabite, kadar mora biti vaš prevod strokoven in izdelan po najvišjih standardih, namenjen službenim, poslovnim in drugim uradnim zadevam. Prevod, ki ga strokovnjak izdela je rezultat natančnega pregleda izvirnika, narejen pa je v skladu s področjem, ki ga izvirnik zajema (ekonomija, pravo, marketing, tehnika, strojništvo). Prevajalec mora področje, v okviru katerega prevaja, dobro poznati, zato pri MultiLingual sodelujejo s kar 500 različnimi domačimi in tujimi strokovnimi prevajalci, ki morajo pri svojem delu biti kreativni, a hkrati slovnično ustrezni.

Prevajalske storitve agencije MultiLingual so cenovno ugodne, ponujajo vam tudi brezplačen prevod pri besedilih do 200 znakov. Poleg cenovne dostopnosti, jih odlikuje tudi učinkovitost – pri krajših besedilih boste svoj prevod pridobili že naslednji dan. Vsebina, ki jo prevajalec prevede je strogo zaupna in varovana, zato so skrbi o uhajanju informacij popolnoma odveč.

Namen komunikacije med prevajalcem in naročnikom, ni le zagotovitev kakovostnega prevoda, ampak tudi vzpostavitev dolgoročnega sodelovanja, v času katerega bo lahko strokovnjak dobro spoznal vaše področje dela ter prevajalske zahteve in potrebe. Na tak način bosta skupaj ustvarila kakovostne prevode, s katerimi boste samozavestno stopili pred še tako zahtevnega direktorja.