Danes se v vsakdanjem življenju vse bolj in bolj srečujemo s tujimi jeziki, ki postajajo vse pomembnejši. To dokazuje to, da se enega ali celo več tujih jezikov učijo učenci in dijaki v šolah, znanje tujega jezika je pomembno pri zaposlitvi, koristno pa je tudi v podjetništvu zaradi povezovanja s poslovnimi partnerji iz drugih držav. Na svetu je 195 držav in skoraj vsaka ima svoj uradni jezik. Najbolj zaželjena jezika, ki jih zahtevajo tudi nekateri delodajalci, sta angleščina in nemščina, veliko pa je tudi govorcev kitajščine, ruščine, španščine, francoščine in italijanščine. S tujimi jeziki se tako rekoč srečujemo čisto vsak dan, če ne v šoli in v službi pa preko naših TV sprejemnikov, radia, ko se odpravimo na počitnice, najdemo jih na izdelkih iz trgovin in podobno. Če sami žal ne obvladate tujih jezikov pa je tukaj kot nalašč za vas prevajalska agencija Dvojka.

Prevajalska agencija je odlična rešitev tako za podjetja kakor tudi za posameznike. Na voljo so vam za prevajanje različnih dokumentov, listin in patentov iz področij ekonomije, računalništva, športa, kulture, prava, zavarovalništva, financ in javne uprave. Na voljo vam je široka ponudba glede prevajanja dokumentov iz ali v 25 različnih jezikov.

prevajalska agencija

Nekateri jeziki, ki vam jih nudi prevajalska agencija in med katerimi lahko izbirate za prevajanje so: afrikanščina, albanščina, angleščina, arabščina, armenščina, beloruščina, bolgarščina, bosanščina, brazilsko-portugalski jezik, češčina, danščina, estonščina, finščina, francoščina, grščina, hindujščina, hrvaščina, islandski jezik, italijanščina, japonščina, katalonščina, kitajščina, korejščina, korzijski jezik, latinščina, latvijski jezik, litvanski jezik, madžarščina, malajščina, malteški jezik, moldavski jezik, mongolski jezik, nemščina, nigerijski jezik, nizozemščna, norveščina, poljščina, Portugalski, romunščina, ruščina, slovaščina, srbščina, španščina, švedščina, tajščina, Tajvanski, Tatarski, Turkmenski, turščina, ukrajinščina, valonski jezik in vietnamščina. Na voljo pa vam je tudi prevajanje iz nekaterih ostalih jezikov. Celoten seznam jezikov in storitve, ki vam jih nudi prevajalska agencija Dvojka pa najdete na njihovi spletni strani www.dvojka.si.