Ponev Happycallje zelo vzdržljiva in ima titanov premaz, zato se ne prijemlje  ter super peče, poglejte si jo tukaj https://www.happycall.si/. Ponev potrebuje čisto vsaka kuhinja, ker vsak, ki nekaj kuha, uporablja ponev za palačinke, zelenjavo, meso in podobno. Če je  ponev globoka, je še bolj uporabna za vse vrste peke in tudi kuhanja ter praženja, uporabite jo lahko tudi kot vok, ker ima tako grelno dno, da je tega zmožna na močnem ognju.

ponev

Kako dobro hrano bomo pripravili je odvisno od tega, kakšno ponev uporabimo pri kuhanju. Najprej glejte na to, da bo čim bolj kakovostna. Tako ne boste imeli iz njo težav pa še dolgo časa bo zdržala, zato se bo izkazala za dobro investicijo. Izberite pa tako ponev, ki bo ustrezala vašim navadam pri kuhanju.

Razmislite, kakšno ponev boste najbolj potrebovali, kaj največ z njo delate, naj bo to priprava mesa, zelenjave ali česa drugega. Ponve so različnih velikosti, zato je pomembno ali ste samski, v dvoje ali imate družino in kako veliko. Več, kot vas je, večja naj bo ponev. Ta posoda je primerna za vse vrste kurišč, od plošč, elektrike, indukcije do plina in še česa. To pa zato, ker je narejena iz pravilnih slojev kvalitetnega materiala, ki se hitro segreje in dolgo drži enakomerno temperaturo ter prevaja tudi magnetizem.

Ponev za kuhanje mora biti narejena iz materiala, ki človeku ni škodljiv. Marsikatera cenena ponev na trgu je žal zdravju nevarna na dolgi rok. Najboljši material za to je titan. Je zelo trden material in prevoden ter neškodljiv za človeka. Hkrati je veliko lažji od železne ali jeklene ponve, v kateri se tudi vse prime sploh, če pečete brez maščob.

Take ponve so odporne na visoke temperature, za kar poskrbi tudi kremenov nanos, ki skrbi za to, da se hrana ne bo sprijela. Ta posoda ima certifikat, da je za zdravje povsem varna.