Vsi starši hočejo le najboljše za otrokovo zdravje. Vendar nihče ne pomisli na otroške postelje. Zato vam salon pohištva ponuja ugodne in moderne otroške postelje po izvrstnih cenah. Postelje so ključ do otrokovega zdravja. Brez kvalitetne postelje bo otrok slabo spal in posledično ne bo imel dovolj energije za aktivno preživljanje svoje prostega časa.

otroške posteljeV naši ponudbi vam ponujamo otroške postelje ki so narejene kvalitetno, da se bo vaš otrok dobro počutil in naspal. Nudimo široko paleto postelj po ugodnih cenah. Otroške postelje so dobavljene le od svetovno priznanih podjetij za izdelavo spalnega pohištva. Cene otroške postelje se gibljejo od 60€ pa vse 3000€, če želite svojemu otroku le najboljše. Vse otroške postelje so narejene iz najkvalitetnejših materialov, ki zdravju niso škodljivi in omogočajo vašemu otroku miren in udoben spanec.

Vse otroške postelje so na neverjetnem znižanju zato ne čakajte. Vse ponudbe trajajo samo, do odprodaje zalog. Vse postelje v naši ponudbi morajo prestati stroga testiranja kakovosti in varnosti, preden so pripravljena za prodajo. Otroške postelje lahko preprosto naročimo preko spletne trgovine in dostavljena bo na vaš dom. Vse postelje so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in materialu. Postelje so na pogled moderne in so tudi zelo funkcionalne. V primeru doplačila se lahko naroči tudi dodatni predal pod posteljo za vse stvari, ki jih v omaro ne morete spraviti.

Postelje so kvalitetno sestavljene, da vzdržijo napore otrok, ki skačejo po njej. Vse postelje imajo garancijo in če posteljo naročite v mesecu februarju je dostava, do vašega doma brezplačna.  Postelje so funkcionalno narejene, da čim bolje izkoristijo nek prostor. V ponudbi imamo tudi pograde, ki so narejeni po najnovejših modnih smernicah. Pohitite in si rezervirajte svojo posteljo po znižani ceni. Ponudba velja do odprodaje zalog.