ustanovitev podjetjaDandanes je veliko ljudi, ki nimajo zaposlitve in iščejo službo, da bodo kaj zaslužili za preživetje. Nekateri imajo to srečo, da službo hitro najdejo v bližnjem kraju, lahko tudi kje drugje, spet drugi take sreče ravno nimajo in morajo poiskati drugo rešitev. Ena izmed rešitev je ustanovitev podjetja o kateri si lahko več preberete tudi na spletni strani http://www.nakuppodjetja.si/ustanovitev-podjetja in vam pri ustanovitvi tudi pomagajo.

Ko se odločite za ustanovitev podjetja vam podjetje lahko pomaga saj za začetek ne potrebujete visokega kapitala. Če bi sami ustanavljali podjetje bi začetni kapital seveda potrebovali, kateri znaša okoli 7500€, v tem primeru pa ni potreben saj omenjeno podjetje za vas ustanovi želeno podjetje vi pa ga odkupite. Ko za vas ustanovijo podjetje potrebujete le 299€ poleg tega pa so potrebni še notarski stroški prepisa, ki pa so odvisni tudi od tega koliko je lastnikov, zakonitih zastopnikov in tudi prokuristov. Izognili se boste tudi zapletenim izpolnjevanjem dokumentov. Ko se odločite za ustanovitev podjetja morate posredovati tudi določene podatke. Potrebovali boste podatke o novem lastniku podjetja, podatke o zastopnikih, ime vašega podjetja, naslov kjer se bo to podjetje nahajalo in pa tudi dejavnost s katerim se bo vaše podjetje ukvarjalo.

Ustanovitev podjetja ali drugače imenovano tudi nakup podjetja je začela v zadnjih letih naraščati zaradi dveh, verjetno najbolj pomembnih dejavnikov. Čas in denar. Veliko je takih, ki enostavno nimajo časa, da bi lahko ob vseh dolžnostih še izpolnjevali zapletene obrazce za ustanovitev podjetja. Za izpolnjevanje obrazcev pa je potrebnega tudi veliko znanja. Kot smo omenili je ustanovitev podjetja zelo priporočljivo iz finančnega razloga saj ne potrebujete visokega začetnega kapitala ampak ga lahko odkupite le za 299€. Poleg tega pa to podjetje nima nobene obveznosti zato lahko z vašim delom praktično začnete takoj, ko je ustanovljeno.