Ste z gradnjo novega objekta šele pričeli, ali pa se projekt že bliža h koncu? Opremljate stanovanje ter bi želeli površino, ki jo imate na voljo, kar najbolje izkoristiti? Potrebujete nasvet pri dekoriranju ter izbiri barvne palete? Opremljate nove poslovne prostore? Pri tem vam bo zagotovo najbolje pomagal usposobljen ter profesionalen arhitekt, ki ima s svojega področja že veliko izkušenj, predvsem pa znanja. Več si preberite na www.mojatelje.si/arhitekt

Ne glede na to, ali potrebujete le nasvet, ali pa želite, da bi naš arhitekt celoten projekt pripeljal do konca – na voljo smo vam vedno ter povsod. V podjetju Moj atelje se ukvarjamo z dekoracijo, arhitekturnimi storitvami ter grafičnim oblikovanjem. Naše arhitekturne storitve so celostne – nudimo vam arhitekturno svetovanje, izmero, izris obstoječega stanja, izdelavo idejne zasnove preureditve ter organizacijo in vodenje dejanskega projekta. Nudimo vam tudi projektiranje notranje opreme, izdelavo mizarskih načrtov za pohištvo po meri ter predlog barvne sheme in izbor materialov.

arhitekt

Kadar pride do gradnje novega objekta, predstavlja arhitekt nepogrešljivo osebo, saj za vsako stavbo potrebujemo strokovne, točne ter dobre načrte, ki zagotavljajo, da bo sama stavba stala, odražajo pa tudi njeno kakovost ter razporeditev prostorov in notranjih elementov. Arhitekt zagotovi, da bo projekt izpeljan kakovostno ter po načrtu. Poskrbel bo za profesionalnost ter za izpeljavo gradnje v skladu s standardi gradbene kontrole. Ker je v svoji stroki zelo podkovan, bo arhitekt premislil tudi tiste najmanjše detajle, na katere bi sami zagotovo pozabili, npr. kam naj se odpirajo vrata, kakšne vrste osvetlitev bomo potrebovali ter kako naj potekajo vodovodne cevi. Zaradi svoje usposobljenosti slednji vedno vidi celotno sliko, kar pomeni, da bo kar najbolje izkoristil prostor, ki ga imate na voljo, poskrbel za primerno osvetlitev, napeljavo ter funkcionalnost in skladnost vseh elementov.

V podjetju Moj atelje vam nudimo ugodne ter celostne storitve, kreativne in moderne ideje, prilagodljivost ter zmožnost odličnega sodelovanja. Kontaktirajte nas še danes ter se dogovorite za ugodno svetovanje!