Že dolgo sanjate o popolnem nasmehu in ravnih zobeh? Potem ja čas, da si omislite neviden zobni aparat, ki je odlična izbira za nošenje v čisto vseh življenjskih obdobjih – več o tem edinstvenem ortodontskem pripomočku za zagotavljanje lepih in ravnih zob ter pravilnega ugriza si lahko preberete na spletni strani https://luxdental.si/neviden-zobni-aparat/. Njegova glavna prednost je nedvomno neopaznost oziroma skoraj popolna nevidnost. Ker je zobni aparat zelo diskreten, se lahko uporabnik brez slabe vesti smeji, njegova samozavest pa ni na noben način okrnjena. Nevidni aparat za zobe je primeren tako za odraste, kot tudi otroke in ponuja odlične rezultate zdravljenja.

neviden zobni aparat

Spoznajte neviden zobni aparat ClearCorrect

V eni najbolj priznanih zobnih ordinacij pri nas Lux Dental za ravnanje zob in popravke zobnega ugriza, uporabljajo enega najboljših nevidnih zobnih aparatov ClearCorect, ki združuje številne pacientom prijazne lastnosti. Je nadvse udoben, snemljiv in med nošenjem skorajda neopazen, zato bistveno ne vpliva na vaš vsakdan. Klienti ga brez težav in popolnoma brezskrbno nosijo.

Neviden zobni aparat ClearCorrect je izdelan iz posebne in visokokakovostne večplastne medicinske plastike, njena izjemna kvaliteta pa je zagotovljena na podlagi večletnih raziskav in testiranj s področja ortodontije. Tovrsten zobni aparat je zelo prozoren, prožen in udoben, da ga je praktično nemogoče opaziti. Medtem pa učinkovito deluje na vaše zobe in čeljust – poravna zobe na želeno mesto in vam podari nasmeh, ki ste si ga vedno želeli.

Verjetno vas zanima tudi to, kako sploh poteka namestitev nevidnega zobnega aparata. Ta se v bistvu pritrdi na površino zob s pomočjo prozornih opornic. Te so odgovorne za natančno premikanje zob v želeno smer in mesto. Na prvem pogledu vam zobozdravnik vzame odtis zob, na podlagi katerega se računalniško izdela posebne folije oziroma opornice. Te so individualno prilagojene vsakemu pacientu posebej in se menjavajo na nekje 7 do 14 dni, odvisno od uspešnosti poteka in načrta zdravljenja.