Če ste po naravi bolj avanturističen in pustolovski tip človeka ter če radi potujete in spoznavate nove stvari potem je tukaj za vas spletna stran, ki jo najdete na www.afrika.si. Na njihovi spletni strani si lahko pogledate bogato ponudbo potovanj v Afriko, ki vam jih nudi in organizira potovalna agencija Liberty travel.

Na njihovi spletni strani si lahko preberete in ogledate veliko ponudbo potovanj po Afriki, ki si jih lahko privoščite sami ali z vašimi najbližjimi. Potovanje v Afriko vas bo vsekakor očaralo in bilo nepozabno ter razburljivo. V sklopu potovanj po afriških deželah vam je na voljo za izbiro tudi potovanje v Namibijo. Namibija je država na jugu Afrike in je ena izmed največjih držav na svetu. Namibija je kar štiridesetkrat večja od Slovenije, vendar je poseljena precej redkeje. Vzrok za slabo poseljenost Namibije je ta, da večino države obsega puščava Namib, po kateri je tudi dobila država Namibija svoje ime.

Namibija

Potovanje v Namibijo vam je na voljo v več programih med katerimi lahko izbirate. Programi, ki so vam na voljo in med katerimi lahko izbirate so: kratek selfdrive po Namibiji, dolg selfdrive po Namibiji, klasičen selfdrive po Namibiji, prestižno potovanje po Namibiji in skupinski odhodi in potovanje po Namibiji. Če se odločite za potovanje v Namibijo najdete na spletni strani www.afrika.si še mnogo koristnih informacij, ki vam bodo na potovanju zelo koristile.

Namibija skoraj v celoti leži v puščavi Namib, ima pa le nekaj kilometrov obalnega pasu. Zaradi puščave je tudi podnebje v Namibiji puščavsko in polpuščavsko, na območju ob Atlantskem oceanu pa se čutijo vplivi morja tako v podnebnih razmerah kot tudi na površju. Če si želite zagotoviti nepozabno in razburljivo potovanje v Namibijo, potem jih obiščite na njihovi spletni strani www.afrika.si.