Liposukcijska dieta je ena od diet, ki se uveljavljajo zadnje čase in nadomešča marsikatero drugo klasično dieto. Tu preberite kakšna je liposukcijska dieta, ki je klinično preizkušena dieta za razliko od klasičnih diet. Gre za hitro izgubo teže, ki je zdrava. Sam izraz pomeni, da se hitro in učinkovito luščijo maščobne obloge na naraven način brez kirurškega posega. Gre za dieto, ki temelji na aminokislinah in rastlinskih vlaken, ki se izvaja s pomočjo nizkokalorične sredozemske prehrane. S tem se aktivirajo maščobne zaloge, ki se aktivira in izloči v roku 14-ih dni skozi prebavni trakt.

liposukcijska dieta

Liposukcijska dieta pomeni, da preko dneva jemljete raztopino, ki vsebuje rastlinska vlakna in aminokisline, zvečer pa jeste večerjo, ki je sestavljena iz mesa in zelenjave. Še posebej so pri tej dieti cenjena vlakna konjac glukomannan, ki nabreknejo v želodcu in dajo občutek sitosti. Zato je tudi odobren kot pomožno sredstvo pri hujšanju in ga dobite tudi v trgovinah. Prednost te diete je v tem da vam ne pade volja in erogenega med hujšanjem, zgubite pa že 10 % teže in obsega v prvih 14-ih dneh. Zmanjša se vam tudi želja po hrani.

Liposukcijska dieta je varna za zdravje in vam ni treba delati nobenih vaj. V drugi 14 dnevni fazi zgubite še več teže. Pri tem uporabljate naravno hrano in ne industrijsko, zmanjšate tudi vnos škroba in sladkorjev. Predvideva se tudi optimalen vnos kakovostnih beljakovin ter tudi vnos zdravih maščob, ki morajo biti količinsko nadzorovane. Glavni obrok pri tej dieti je večerja, kar je v nasprotju z drugimi dietami vendar je učinkovita in super za današnji način življenja.

Zdrava liposukcijska dieta je namenjena izboljšanju vašega zdravja in oblikovanju vašega telesa, ki bo postalo res lepo in vitko, vendar seveda nekaj časa traja, zato je dobro, da se je držite, dokler ne dosežete svojega osebnega cilja. Na koncu boste na sebe res ponosni in zadovoljni s sabo.