Letne gumeNa spletni strani gumecenter.com najdete veliko in pestro izbiro za zimske in letne gume. Na njihovi spletni strani boste našli kvalitetne in cenovno ugodne gume za vaše vozilo, pa naj bo to avtomobil, tovorno vozilo ali motorno vozilo. Gumecenter.com vam ponuja pestro izbiro za zimske in letne gume različnih profilov  za vozila vseh modelov,

Na spletni strani gumecenter.com najdete izdelke kategorij letne gume, zimske gume, moto gume in plastišča. Vaše zimske ali letne gume lahko naročite preko spleta, način plačila pa je možen po povzetju ali po predračunu. Poštnina znaša dva evra, če pa plačate po predračuni je popolnoma brezplačno. Zimske gume morate zamenjati za letne gume, ko se vreme otopli, saj vam omogočajo varnejšo vožnjo po cesti. Pri izbiri in nakupu letnih gum morate biti pozorni tudi na obliko kanalov, saj te odvajajo vodo in so namenjeni vožnji po mokrih cestah.

Letne gume, ki jih imajo v prodaji na spletni strani gumecenter.com so izjemne kvalitete in priznanih proizvajalcev ter blagovnih znamk tujih in tudi slovenskih proizvajalcev. Na voljo so vam letne gume blagovnih znamk Michelin, Tigar, Fulda, Bridgestone, Pirelli, Sleber, Sava, Dunlop, Continental, BF Godrich, Goodyear, Blackostone in Yokohama. Na njihovi spletni strani so vam na voljo tudi letne gume v akciji, kjer so znižane tudi do štiriinštirideset odstotkov. Letne gume, ki jih imajo v ponudbi so odlične kvalitete in dostopne po ugodnih cenah. Na voljo so letne gume različnih modelov in proizvajalcev, tako slovenskih, kot tujih.

Za ogled letnih gum, zimskih gum, motornih gum in plastišč, ki jih imajo v prodaji, za ogled cen ali za več informacij, obiščite spletno stran gumecenter.com, kjer vam je na ogled celotna izbira izdelkov, ki jih imajo v ponudbi.