Imate dovolj tega, da morate po čisto vsaki toči popravljati svoj avto, ker ga je le ta čisto obtolkla? Hočete tudi ko pada dež zunaj popiti jutranjo kavo? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem je čas da si umislite nadstreški iz lesa. Le ti bodo varovali vas in vašega jeklenega konjička pred kakršnimi koli vremenskimi razmerami. Najboljše nadstreške lahko najdete in dobite na zgoraj omenjeni spletni strani montiram.si.

nadstreški

Kaj sploh so nadstreški? To so leseni ali jekleni objekti, ponavadi v neposredni bližini vaše hiše, pod katere lahko zapeljemo avtomobile in naša ostala vozila, da jih zaščitimo pred dežjem, točo, snegom, ledom in tako naprej. Poznamo pa tudi nadstreške, ki so veliko manjši, prav tako pa je njihov namen čisto drugačen. To so ponavadi nadstreški, ki pokrivajo našo teraso oziroma balkon, da mi nismo popolnoma mokri, ko si na deževen dan zaželimo, da bi jutranjo kavico spili zunaj, izven hiše.

Pri podjetju Boštjan Golob vam lahko izdelajo čisto vaš nadstrešek po naročilu. Lahko izbirate med zgoraj omenjenima materialoma, iz katerih bi nadstreški lahko bil narejen. Prav tako lahko sami izbirate barvo le tega in pa velikost nadstreški.

Njihovo podjetje pa se ne ukvarja samo z nadstreški. Lahko vam prav tako naredijo streho, ali pa le to popravijo, če je že stara in dotrajana ali pa iz katerega koli razloga uničena. Poleg strehe pa vam lahko poskrbijo tudi za vgradnjo žlebov, strešnih oken, oblačenje dimnika in tako dalje.

V primeru, da ste se odločili za nadstrešek pri njih ali pa kaj drugega, jih kontaktirajte s pomočjo mobilne tel. št. ali pa jim pišite oziroma svoje povpraševanje pošljite na njihov e poštni naslov. Prav tako jih lahko obiščete v Gorenji vasi pri Mirni.