Izbirate nova vhodna vrata? Od njih pričakujete dolgoletno obstojnost, trajnost, maksimalno zvočno in toplotno izolativnost ter hkrati tudi odličen izgled? V podjetju Gašper izdelujemo vhodna vrata iz kakovostnega lesa. Izbirate lahko med več različnimi lesnimi vrstami, kot so smreka, jelka, macesen, hrast ali meranti. Vrata so med procesom obdelave oblikovana popolnoma po vaših merah. Izdelana so iz enega samega masivnega kosa lesa, kasneje pa polnjena še s polnilom, ki omogoča zvočno zaščito ter zagotavlja varnost. Za več informacij obiščite http://www.gasper.si/lesena-vhodna-vrata.

Vhodna vrata so ogledalo vašega doma – skoznje boste vi in vaši gostje vsak dan odhajali ter prihajali, zato je ključnega pomena, da v vaš dom vnesejo naravno toplino, svežino ter lepoto, hkrati pa je pomembno, da so vzdržljiva in kompaktna. Nujno je, da vam ter vaši družini nudijo najvišjo stopnjo varnosti – le-to je mogoče doseči le z najkakovostnejšimi varnostnimi sistemi ter ključavnicami.

vhodna vrata

Vhodna vrata Premium so, kot rečeno, izdelana iz kakovostnega lesa, hkrati pa so ojačana še s posebno konstrukcijo proti zvijanju. V podjetju Gašper vrata izdelujemo na podlagi dolgoletnih izkušenj ter znanja, popolnoma po merah vašega domovanja. Izdelamo lahko vrata poljubnih dimenzij, prilagajamo pa lahko tudi njihov končni izgled. Vsaka lesna vrsta je namreč drugačna, hkrati pa lahko v vrata vgradimo tudi steklene dele ter dodamo rustikalne zasteklitvene okvirčke. Tako lahko izbirate med različnimi barvami vrat, pa tudi steklenih predelov. Vrata lahko izvedemo v enokrilni ali dvokrilni različici, z nadsvetlobami ali stranskimi svetlobami. Ker želimo našim strankam ponuditi le najboljše izdelke po meri, trikratno zapiralo v naša vrata vgrajujemo serijsko, prav tako posebna nasadila za preprosto namestitev. Serijsko vgrajujemo tudi nerjavni odkapni profil, ki omogoča zaščito pred udarci ter odvajanje vode. Po želji stranke lahko dodamo tudi petkratno zaporo in posebna varnostna stekla.

Po vaši želji lahko v vrata Premium vgradimo tudi mehanizem za električno oz. samodejno odpiranje vrat, celotna izvedba pa je seveda mogoča tudi za pasivne ter nizko energijske hiše.