Lesena očala so pravi hit, saj so zelo izdelana izt naravnega materiala lesa in so hkrati izjemno atraktivna, neobičajna ter modna, da vas bo vsak pogledal. Takšna očala lahko najdete na tej povezavi  https://unikatna-slovenija.si/kategorija-izdelka/leseni-nakit/lesena-ocala/ Lesena očala so zelo lepa in raznolika ter unikatna, saj niti ena niso enaka, ker je lesna struktura vedno drugačna, zato bost z lesenimi očali zelo izstopali. Vsak les pa ima tudi svojo barvo.

lesena očala

Lesena očala so lahko zelo lep in atraktiven modni dodatek, ki je hit zadnjih nekaj let, od kar smo ljudje ozaveščeni glede ekologije in naravnih materialov. Očala so narejena iz 100 % lesa. Les pa je vsak obarvan drugače, češnja je na primer bolj rdečkaste barve, hrast bolj temne in drugi lesovi spreminjajo barve od svetle do temne z vidnimi letnicami do zelo temno rjavih, skoraj črnih odtenkov. Verjamemo, da boste težko izbrali med zelo lepimi in atraktivnimi izdelki, ki jih lahko naročite preko spleta ali si jih ogledate v živo in jih preizkusite na svojem obrazu.

Lesena očala so idealna rešitev za takšne, ki imate alergije na plastiko in umetne mase, česar pa ni malo. Za razliko od plastičnih očal vam lesena ne bodo nikoli razpadla, se zvila on obledela, saj so trdnejša od plastičnih in izgledajo bistveno bolj naravno ter seksi kot navadna cenena plastika. Taka očala so izdelana ročno, z veliko pozornosti in skrbi za vsak kos, ki si ga zagotovo zaslužite.

Kaj je boljše, nositi na obrazu, plastiko, kovino ali lahek in atraktiven les? Lesena očala so zadnji modni hit tega poletja, ki se nadaljuje tudi v jesenko in zimsko sezono ter bo očitno ostal kar večen, saj les nima neke omejitve in je ena najstarejših surovin na svetu za izdelavo različnih predmetov, kot so tudi očala. Najboljše pa je, da lahko izbirate različne barve stekel, ki varujejo vaše oči pred sončnimi žarki.