Ne glede na to, ali poslujete kot samostojni podjetnik, podjetje ali pa spletno stran potrebujete za popolnoma osebne potrebe, je podjetje Gorec za vas pravi naslov. Po vaši meri bomo izdelali vašo spletno stran ali spletno trgovino – vse to že od 400 evrov naprej. Vaš osebni blog bomo izdelali za samo 80 evrov.

Izdelava internet strani poteka v več korakih. Prvi korak, ki zadeva predvsem vas, je izbira spletne domene (tj. ime, pod katerim bodo potencialne stranke vašo spletno stran lahko našle, običajno je to ime podjetja, trgovine oz. dejavnost). Žal se lahko ena domena uporabi le enkrat, zato jih je veliko že zasedenih. Zasedenost lahko enostavno preverite kar na naši spletni strani.

Nadaljnje korake izdelave strani lahko preprosto prepustite nam. Se sprašujete zakaj ravno nam? Najverjetneje ste že ugotovili, da se na domačem trgu nahaja kar nekaj podjetij, ki se ukvarja s tovrstno dejavnostjo (izdelava internet strani in nadaljnja optimizacija) – natančneje, okoli 500. Da bi lahko odgovorili na zgoraj zastavljeno vprašanje, morate najprej poznati osnove SEO – optimizacije spletnih strani.

izdelava internet strani

Sama izdelava spletne strani namreč še ne prinese marketinga ali izboljšanje poslovanja, dobra storitev spletne optimizacije pa za boljšo prepoznavnost vašega podjetja zagotovo poskrbi. Storitev optimizacije z objavo novih interaktivnih ter zanimivih vsebin poskrbi, da se vaša spletna stran pojavlja na čim višjem mestu v spletnem brskalniku Google. Zakaj je to pomembno, zagotovo lahko sklepate kar sami. Ozrete se lahko kar na lastne izkušnje – ko iščete kakšno storitev na spletu, zagotovo pregledate le eno ali dve strani zadetkov, nato pa se odločite za najustreznejšo.

Izdelava internet strani oz. spletne trgovine v našem podjetju vključuje tudi profesionalno SEO storitev. O našem uspehu priča tudi dejstvo, da se naša lastna stran pojavlja zelo visoko med zadetki na Googlu. Preprosto nas kontaktirajte ali pa izpolnite obrazec s povpraševanjem ter si zagotovite novo spletno stran – kakovostno, ugodno ter vsebinsko bogato!