Če se na vašem obrazu ali drugih delih telesa soočate z nastajajočimi, ali pa že zastaranimi brazgotinami, potem bo krema za brazgotine Contrakel odlična rešitev za vaše težave. Krema za brazgotine Contrakel je namreč sestavljena tako iz učinkovin (Alantoin, Urea, Vitamin A Palmitat) kot tudi iz posebnih snovi, ki vam omogočajo, da boste prizadeti del kože enostavno masirali. Prav masaža je pri odpravljanju brazgotin namreč zelo pomembna. Krema za brazgotine Contrakel nam bo v veliko pomoč, saj bomo na ta način lepo zakrili mesto brazgotine, hkrati pa bo tisti del kože tudi bolj gladek in mehak. Zaradi preprosteg in lepega načina mazanja, pa se krema za brazgotine Contrakel učinkovito spopada tudi z mehčanjem starejših brazgotin. Ker pa se ta krema od ostalih razlikuje tudi po tem, da ne vleče “oskrbnovanih” delov naše kože, je izredno priporočljiva za uporabo tudi pri ljudeh, ki so brazgotine utrpeli kot posledico opeklin.

Krema za brazgotine

Kako se uporablja opisana krema za brazgotine? Za nekaj minut (ne več kot 10 hkrati) dva-do-trikrat dnevno nanesemo na izbrani del kože in ga temeljito zmasiramo.

Contrakel krema za brazgotine je primerna za uporabo, če so na vašem telesu, brazgotine, ki so:

  • posledica poškodb ali operacij
  • posledica ozeblin ali opeklin
  • ostanki brazgotin po zaključenem zdravljenju aken
  • starejše (zastarane)

Ker je krema za brazgotine Contrakel narejena iz naravnih materialov, se lahko brez težav uporablja tudi na bolj občutljivih kožah in tudi pri otrocih.

Številne študije, tako doma kot v svetu, so potrdile, da ima krema za brazgotine Contrakel številne prednosti v primerjavi s podobnimi konkurenčnimi kremami. Še dodatno potrdilo pa je nagrada za inovativen in napreden izdelek, ki ga je krema za brazgotine Contrakel prejela na sejmu inovacij v Bruslju.

Če se želite tudi vi enkrat za vselej rešiti težav z brazgotinami, si že danes oglejte ponudbo za opisano kremo za brazgotine Contrakel na spletni strani e-Apoteka.si!