Si predstavljate, da bi imeli vrhunsko restavracijo s slastnimi dobrotami kar doma? S kombinirano parno pečico lahko kar naenkrat pripravite jedi, ki so se včasih zdele nedosegljive in neobvladljive. Ko je slabo vreme ali je zunaj hladno, se nam včasih preprosto ne ljubi nikamor. Namesto, da se ob različnih priložnostih odpravite na večerjo ven, lahko enako dobro in veliko bolj ugodno uživate v udobju lastnega doma. Rojstnodnevna zabava, romantični zmenek, kosilo za starše, večerja s prijatelji – vse to lahko organizirate v domači kuhinji. Povabite prijatelje, sorodnike ali svojega zaročenca in jih presenetite z vrhunskim kulinaričnim doživetjem. Odkrivate lahko nove odtenke okusov in hkrati pripravite slasten meni z več hodi – postanite pravi kuharski mojstri.

kombinirana parna pečica zelenjava

Naj bodo vaše jedi domiselne, edinstvene in slastne

Kombinirana parna pečica izpolni sanje vsakogar, ki rad uživa v dobri kulinariki, saj je razvita za brezhibne in popolne rezultate. Zajema klasično in zmogljivo parno pečico v enem aparatu, omogoča pa kuhanje v pari, pečenje na žaru, peko in še mnogo več. Kakršnokoli domiselno jed boste želeli pripraviti, bo Mielejeva pečica poskrbela, da bo vaš obrok okusen in natančno dodelan. Izberete lahko katerega izmed vnaprej predlaganih programov kuhanja, ki vam omogočajo, da hkrati pripravite med seboj zelo različne sestavine. Tako boste prihranili na času, obenem pa boste jedi dodali kanček edinstvenosti in domiselnosti.

Parna tehnologija DualSteam omogoča kuhanje Sous-Vide, s pomočjo katerega se živila nežno in enakomerno skuhajo, ne da bi ob tem izgubila hranilne snovi, vitamine in arome. Para se namreč enakomerno razporedi po celotni pečici, zato so rezultat vselej popolno toplotno obdelana živila. Od razkuhanosti ali prepečenosti se lahko v trenutku poslovite, svojo kuhalno ploščo pa lahko praktično nadomestite s pečico. Raziskujte široko paleto mešanic različnih okusov in dovolite, da v vaši kuhinji zadiši kot v pravi gurmanski restavraciji. Dober tek!