Izbira je velika, zato kar pogumno! Odločate se lahko med raznovrstnimi koledarji za leto 2017 – izdelali jih bomo popolnoma po vaših merah. Ne glede na to, ali potrebujete stenski, namizni ali žepni koledar, ki bo odražal vaše poslovne cilje ter promoviral vaše produkte, ali pa društveni koledar, s katerim boste razveselili prebivalce svojega naselja, Grafika Enzo ustreže vsem vašim željam.

koledarji 2017Družinski koledarji za leto 2017 predstavljajo odlično personalizirano in osebno darilo vašim bližnjim. Podarite jih lahko babicam, dedkom, prijateljem in ostalim družinskim članom. Ob novem letu jih boste tako razveselili z zabavnim in funkcionalnim darilom, ki jih bo osrečevalo skozi celo leto. Stenski koledar s trinajstimi stranmi lahko opremite z različnimi družinskimi slikami, ki se skladajo z letnimi časi.

Seveda pa koledarji za leto 2017 niso le izvrstno družinsko, temveč tudi promocijsko darilo vašim zaposlenim ter poslovnim partnerjem. Nanje lahko vključite promocijske slike vaših izdelkov, vaš logotip, naslov ter dodatno promocijsko vsebino in napise. Tako bo vaše darilo uporabno, opravljalo pa bo tudi nalogo oglaševanja vaših izdelkov in storitev. Odlično poslovno darilo predstavljajo tudi različni poslovni planerji, ki jih vaši zaposleni preprosto morejo imeti. Vanje si bodo lahko zapisovali najrazličnejše informacije, organizirali svoj čas ter optimizirali svoje delovanje. Planerji so tudi nasploh vsestransko uporaben pripomoček, ki svojim uporabnikom nudi mnogo pozitivnih učinkov. Mednje spada tudi blaženje stresa, saj sta organizacija ter črtanje že opravljenih dejavnosti odlično motivacijsko sredstvo.

Različni formati koledarjev vsakemu izmed vas omogočajo izbiro pravega – na voljo so majhni, žepni formati, pa tudi največji, stenski koledarji za leto 2017. Žepni koledarčki so ravno dovolj majhni, da jih boste lahko pospravili v denarnico ter vedno imeli s seboj, hkrati pa tudi dovolj veliki, da nanje natisnemo vam ljub spomin.

Če torej potrebujete zanesljiv, kakovosten, posamezniku prilagojen ter ugoden tisk koledarjev (pa tudi drugih tiskovin), nam pošljite povpraševanje oz. nas kontaktirajte. Veselimo se skupnega sodelovanja!