Hladnejši del leta se je poslovil, na vrsti so topli dnevi, ko vse cveti in buhti, poletje pa je tudi že tako blizu, da ga včasih lahko že dobesedno duhamo. Med obvezno opremo, o kateri bo treba počasi razmisliti, pa so seveda tudi kopalke, ki nam bodo prav prišle zlasti na počitnicah ob morju ter v toplicah, morda ob kakšni reki ali pa celo na domači terasi, če imate navado, da se morda sončite v kopalkah. Kakšne bomo nosili letos, si lahko ogledate na spletni strani https://www.zapeljiva.si/kopalke, kjer boste našli res veliko izbiro kopalk za vse okuse in tipe postav.

Kopalke

Tu bo vsak našel nekaj pravega zase, pa naj bo še tako izbirčen. Če veste, kaj vam pristoji, potem izbira niti ne bo tako težka. Težje je tistim, ki ne vedo, v katerih kopalkah so videti najbolje, zato je dobro, da se malce podučite o tem, kakšne kopalke izbrati za svojo postavo, velikost svojih oblin in nenazadnje tudi osebnostnih lastnostih, ki se izražajo tudi navzven. Na zgornji spletni strani lahko tako dobite kopalke s podloženimi nedrčki, bikinke, moderni so tako imenovani trakovi čez prsi, pa brez naramnic in podobno. Modelov je skorajda toliko kot okusov, zato priporočamo, da si ogledate, kaj vse se sploh da dobiti, potem pa naredite ožji izbor nečesa, kar vam takoj pade v oči. Nato pa se opredelite še do svojih telesnih lastnosti in izberite kopalke, ki se podajo tako vaši postavi kot očem, saj vam mora biti oblačilo tudi vizualno všeč, da se v njem dobro počutite. Mimo čudovitih barv in vzorcev tu seveda ne moremo – dobite lahko enobarvne, umirjenih tonov, lahko pa tudi divje, razgibane, kričeče in živahne barve ter vzorce.

In trendi za poletje 2019? Moderne bodo kopalke živih barv, nenavadnih potiskov, cvetlični vzorčki, skratka, pisano in barvito! Da pa boste delovale še bolj elegantno, pa si lahko za zraven omislite še prikupno in lahkotno tuniko, oblekico ali ogrinjalo, da boste prikrile kakšen del telesa, ki vam morda ni najbolj všeč.