Ali ste že kdaj v življenju kampirali? V kolikor je vaš odgovor da, potem verjetno veste, kako zelo lepo je biti v naravi in uživati. Vsak kamp v triglavskem narodnem parku je namenjen temu, da tam uživate. Kar nekaj takih kampov imamo pri nas in vsako leto so zelo obiskani s strani tujih turistov, kar je seveda toliko bolj zanimivo, vsekakor pa toliko bolj  zaželeno, saj so to ljudje, ki v našo deželo nosijo denar in to je seveda dobro, saj bomo tako lahko tudi sami bolje živeli. Kamp Triglav je kamp, ki ga zares obišče vsako leto oz. bolje rečeno vsako sezono veliko ljudi. Ljudje imajo radi gore, v Sloveniji pa imajo le teh ogromno in to seveda pomeni, da jih je potrebno izkoristiti.

kamp triglav

Kamp Triglav je bil po našem mnenju postavljen zato, ker so njegovi ustvarjalci želeli, da se zgradi nek kamp, ki se bo nahajal neposredno v gorah in to je seveda bila pika na i. Odlična je lokacija tega kampa, tako da vsekakor je prav, da so ga tja postavili, saj imamo sedaj ljudje toliko več priložnosti in opcij za preživljanje našega prostega časa v naravi. Premalo ljudi se odpravlja v naravo. To je še zdaleč do tega, da bodo ljudje začeli razumeti, kako pomembno je biti v naravo.

Ko pa bodo to dojeli, bodo seveda kamp Triglav in podobni še bolj zasloveli. Ko bodo slovenski kampi zaživeli, bo to seveda nekaj zares posebnega. Slovenija je sicer krasna država, toda imamo nekaj pomanjkljivosti, ki jih je potrebno odstraniti sedaj, da jih kasneje ne bo. Če jih bomo pravočasno odstranili, menimo da bodo kamp Triglav in podobni kar nekaj imeli od tega. Pomembno je, da uživate v tem kar delate, tako da v življenju ne boste trpeli. V kolikor boste, bo to slabo in boste kamp Triglav večkrat obiskali, saj se boste želeli tam spočiti od vsega.