Ali ste bili na sistematskem pregledu z otrokom in je zdravnik ugotovil, da slabše vidi? Čas je, da poskrbite za svojega otroka in da čimprej pridete do optika, ki bo vašega otroka pregledal in mu predpisal ustrezno dioptrijo. Kakovostna otroška očala pri tem igrajo ključno vlogo, saj brez njih otrok nebo videl tako kot bi moral in kot vidijo vsi njegovi vrstniki. V optiki Moj optik v Ljubljani vam ponujajo visokokakovostna otroška očala, ki so hkrati tudi moderna in izjemno natančno izdelana. Otroška očala so zelo pomembna, saj kakovostno izdelana stekla ter okvir veliko pomenijo, ker vsi vemo kako so otroci razposajeni in ne pazijo na stvari.

otroška očala

Oči morajo biti na soncu ustrezno zaščitene, zato imajo v programu tudi sončna otroška očala. Otroku lahko s kvalitetnimi očali zagotovite brezskrbno odraščanje in s tem odženete težave, ki bi jih lahko pestile ko bodo odrasli.  Stekla za otroška očala naj bi bila iz organskih materialov, ker s tem zmanjšamo možnost da bi se otrok z njimi poškodoval. Da morajo biti odporna na udarce je zelo zaželeno, saj otroci še ne znajo skrbeti za stvari tako kot odrasli. V optiki so zelo razumevajoči in vam pomagajo izbrati otroška očala.

Na voljo imajo očala tako za starejše kot tudi za mlajše otroke. Ker jim kvaliteta ter zadovoljstvo vašega otroka največ pomeni, vam zato nudijo 100% garancijo na izbrana očala. Otroška očala so izdelana zelo natančno, poskrbijo, da je izgled najboljši. Imajo zelo široko ponudbo otroških okvirjev, tako da se najde za vsakega nekaj. Če potrebujete športna otroška očala je to tudi pravi naslov, če se vaš otrok ukvarja s športom in morajo biti očala še bolj odporna na udarce in poškodbe.

Pri njih izvajajo tudi preglede oči za vaše malčke. Pri razvoju otroka je dober in oster vid ključnega pomena. Če sumite, da ima vaš otrok težave z vidom, ga čimprej peljite k optiku in ga s tem rešite nejasnega vida.