Izbira rabljenega računalnika je ponavadi težka, saj ne veš ali bo še dolgo zdržal ali se bo isti teden pokvaril. Izbira rabljenega računalnika je ponavadi, če ne želite porabiti vsega denarja ali pa ga nimate dovolj. Pomembno je, da izveste vse o njem kdaj je bil narejen, kdaj je bil nazadnje uporabljen, ali je kdaj že bil pokvarjen, koliko je vreden in tako dalje. Pri nekaterih spletnih straneh so rabljeni računalniki narejeni in preizkušeni iz velikih podjetij. To pomeni, da so v poslovnem razredu, ki so sestavljeni iz najbolj kvalitetnih materialov, najboljšega hladilnega sistema ter trdnih in kompaktnih ohišij. Vse pa zelo vpliva tudi na življenjsko dobo rabljenih računalnikov.

izbira rabljenega računalnika kavč

Zakaj izbira rabljenega računalnika pri določenih straneh ali trgovinah? Lahko ste popolnoma brez kakršnokoli skrbi, saj so vse rabljene računalnike varno in temeljito pregledali, očistili in testirali. Vse to vam zagotovo garantira za varen nakup in zagotovilo, da boste kupili računalnik, ki bo delal. Za njihove rabljene računalnike vam nudijo tudi do 12 mesecev garancije.

Za to obstaja kar nekaj dobrih razlogov, ki jih naštevamo v nadaljevanju: Kakor je že omenjeno, so njihovi rabljeni računalniki iz poslovnih linij, ki zagotavljajo višje kakovosti in daljše življenjske dobe. Prodajajo rabljene računalnike, kateri so priznanih blagovnih znamk. Izbira rabljenega računalnika vam bo lahko prihranila precej denarja, ki ga boste lahko namenili v druge storitve. Za normalne cene boste lahko kupili vrhunske računalnike. Vsi njihovi rabljeni računalniki imajo do 12 mesecev garancijo. Imajo lahko lasten, hitro odziven servis, ki vam omogočajo nakup brez tveganj. Izbira rabljenega računalnika se deli na 3 kategorije. V kategoriji a, ki v podjetju TrueCad v največjih merah prodajajo, se najdejo trpežni računalniki, ki vam bodo dolgo stali ob strani ob najrazličnejših opravkih.

V kategoriji b v primeru, da želite ob nakupu računalnikov prihraniti nekaj eurov. V te kategorije namreč sodijo računalniki, ki jih krasijo kakšne majhne lepotne napake, vendar na delovanje sploh ne bodo vplivale. Ostane vam še kategorija c, kamor sodijo računalniki, ki po veliki verjetnosti ne bodo dolgo delovali.