Izberate med novimi načini za dodatno ogrevanje vaše hiše stanovanja ali podjetja? Morda bi razmislili in se odločili za naslednji način:IR-paneli.

Če se odločate za nakup si oglejte še spletno stran: www.prava-klima.si/kategorija/ir-paneli/.

IR-paneli so način ogrevanja, ki se jih danes poslužuje že kar nekaj podjetji po vsej Sloveniji saj so uporabniki z njimi zelo zadovoljni, ker so preprosti za namestitev ter energijsko ugodni v nasprotju z drugimi ogrevalnimi rešitvami. Seveda je potrebno, da pred nakupom pride na vaš dom svetovalec, ki si vaše prostore ogleda ter vam lahko nato na podlagi ogleda svetuje kako močene panele kupiti, da bo določen prosto ogret na primerno temperaturo brez strahu pred preveliko porabo električne energije.

ir-paneli

IR-paneli so z majhno investicijo na začetku dober nakup za kasneje saj se vam ta investicija povrne hitreje kot, če bi kupili centralno peč saj ima ta višjo začetno investicijo. Vsak panel deluje zase in ogreva le en prostor hkrati in ne cele hiše. IR-paneli se lahko preprosto dodajajo v vsak prostor ter s tem ogrevamo celo hišo vendar moramo paziti, da kupimo panele, primernih nazivnih moči. Veliko ljudji je skeptičnih glede tega načina ogrevanja saj so na internetu različne informacije, ki pravijo, da je ta način ogrevanje neučinkovito vendar raziskave kažejo drugače.

IR-paneli so različnih moči podjetje pa vam jih tudi montira. Ljudje, ki vam pridejo namontirati panele so za delo usposobljeni svetujejo pa vam tudi, kje bi bila namestitev panela najbol optimalna. Po dogovoru vam panel namestijo na željeno mesto tudi, če je montaža tam otežena. IR-paneli se zelo kvalitetno izdelani zato vam v podjetjih, ki se ukvarjajo s prodajo le teh nudijo za njih garancijo v dobi kar 10 let do 12 let. Odvisno od moči določenega panela. IR-paneli so različnih barv tako, da jih lahko kombinirate v različno pobarvane prostore vašega stanovanja, hiše ali poslovnega prostora. Tudi skrb zaradi kakršnega koli škodljivega IR sevanja je odvečna.