Vsaka hiša ima dimnik, zato če gradite novo hišo ali pa če vam sat ni všeč, izberite podjetje Kip, ki vam bo zgradilo funkcionalen in ličen dimnik Kip. Podjetje bo za vas naredilo tudi tradicionalen slovenski dimnik Kip, katerega imajo tudi v ponudbi.

Poleg tega vam lahko izdelajo dimnik na dva načina in sicer izdelujejo šamotni in inox dimnik. Šamoten dimnik Kip je prvotno namenjen za gradnje, ki uporabjajo za ogrevanje trda goriva, kot so drva, peleti, sekanci… Prednost takega dimnika je, da je montaža hitra in enostavna, ima odlične toplotne in izolacijske lastnosti, visoka trdnost dimniških plaščev in sprejemljiva cena. Zaključek dimnika je ponavadi ni več zidan ampak je narejen tako, da izgleda, kot da bi bil zidan, na vrhu pa je iz pločevine izdelan pokrov. Dimnik Kip je narejen po predpisih, katere stalno nadzira inšektorat. Inox dimnik Kip se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo, hitro namestitvijo… Namenjeni so predvsem gradnjam, ki bodo uporabljale ogrevanje na olje ali plin. Lahko se odločate za enoslojni dimnik Kip, ki so namenjeni obnovi starejših dimnikov in troslojni dimniki, ki so toplotno izolirani. Prav tako lahko na vrhu naredijo za lepši izgled, kot pri navadnem dimniku iz šamota, kot, da bi bil zidan.

dimnik kip

Poleg tega vam lahko tudi svetujejo pri nakupu peči in dostavi le te in  montaži. Lahko se dogovorite za brezplačno svetovanje in ogled dimnikov, kjer se boste lažje odločili za posamezen dimnik Kip. Podjetje lahko za nasvet obiščete na naslovu Savlje 87, 1000 Ljubljan, po predhodnem dogovoru na telefonski številki 01 561 16 41. Z veseljem vam bodo pomagali in vam svetovali ne samo okoli dimnikov, ampak tudi o nakupu peči, saj na podlagi le tega vam lahko pomagajo. Podjetju lahko zaupate, saj ima že dolgoletne izkušnje saj je bilo ustanovljeno v 50-ih letih prejšnega stoletja. Dimnik Kip je pametna izbira za vaš dom.