Čeprav se morda mnogi ne zavedajo, je dekor v stanovanju velikega pomena za udobno bivanje. V prostore vdihne osebno noto posameznika, ki v stanovanju biva, ter ga dela unikatnega ter posebnega. Poskrbite za lepo dekoracijo vašega stanovanja tudi vi – z dekor stenskimi nalepkami, s katerimi boste lahko popestrili prav vsako sobano, ki se nahaja v vašem domu. Dekorativne stenske nalepke bodo zagotovo všeč prav vsem, še posebej pa vašim najmlajšim. Izbirate lahko med najrazličnejšimi nalepkami, med katerimi se nahajajo najrazličnejši citati, rože, drevesa ter podobe ostalih naravnih elementov. Oglejte si našo ponudbo ter izberite dekoracijo po lastnih željah.

Stenski dekor prostorom ne bo dodal le pridiha estetike ter dizajna. Z njim lahko izrazite tudi osebne ideje ter misli.  Ker je dom simbol miru ter lahkotnosti, ga oblikujmo kar se da po lastnih željah. Dekor stenske nalepke tako predstavljajo tudi odlično rešitev za wnajemniška ter študentska stanovanja, ki pogosto ne omogočajo možnosti vgradnje lastnih pohištvenih elementov itd. Dekor stenske nalepke le izberite, naročite ter enostavno nalepite na steno. Če se boste iz stanovanja izselili, ali pa če se jih naveličate, jih lahko enako preprosto tudi odstranite, brez sledi.

dekor

Poleg bivalnih prostorov, pa ne smemo pozabiti na delovni prostor. Tudi ta nam lahko v stresnih trenutkih pomaga do ponovnega stanja ravnovesja. Okrasite svojo sprejemno sobo ali pisarno s stenskimi nalepkami, ki bodo poleg vas sprostile tudi vaše stranke. Zagotovo se zavedate, da je lepo ter urejeno delovno okolje tudi odraz vas samih. Z njim lahko naredite tudi dober vtis na druge.

Ne spreglejte naše ponudbe inovativnih stenskih nalepk, ki lahko s svojimi odsevnimi lastnostmi nadomesti tudi ogledalo, le da tega ni mogoče razbiti. Otroke (pa tudi odrasle) bodo navdušile tudi nalepke, na katere lahko kaj napišejo, ter nato zbrišejo. Na ta način lahko izražajo svoje umetniške vzgibe, brez da bi pri tem poškodovali stene.