Nekateri ljudje so malo grdo pogledali, ko je David Vidrih govoril in pisal samo o tujih krajih, na Slovenijo pa je očitno čisto pozabil. To so bile besede nekaterih ljudi, ki Davida verjetno sploh ne poznajo. David Vidrih o Sloveniji prav tako zelo lepo govori in napisal je tudi članek, ki priča o tem, da mu je Slovenija kot država zelo všeč in pravi tudi, da je resnično naša mala deželica biser tega sveta, saj imamo ogromno čudovitih turističnih destinacij, ki si jih je resnično vredno ogledati.

david vidrih

Pomembno je, da se Slovenci zavedamo tega kaj imamo tu doma in da to poizkusimo kar se da dobro izkoristiti. Pomembno je, da pripeljemo čim več turistov v našo prelepo deželico, saj bomo le tako lahko zaslužili s turizmom. David Vidrih je o Sloveniji povedal tudi to, da mu je izredno všeč dejstvo, da se Slovenci konstantno trudimo dobiti kar se da veliko turistov, saj se zavedamo, da so v marsikaterih krajih turisti glavni vir letnega zaslužka slovenskega prebivalstva.

Ljudje se trudijo v Sloveniji, da bi se v svetu kar se da dobro predstavili. Morda se včasih niti ne zavedamo, da nas nekje v tujini zelo dobro poznajo. Ljudje v tujini so dobro seznanjeni kdo smo in kje se nahajamo, pa čeprav bi veliko ljudi trdilo nasprotno. David Vidrih je videl že veliko sveta, toda pravi, da je v Sloveniji res nekaj posebnega in da se vedno rad vrača nazaj v svojo domovino. Slovenija je zares lepa dežela. V kolikor to trdi tudi David Vidrih, ki je prepotoval ogromno krajev sveta, potem nekaj vsekakor mora biti na tem. David Vidrih poziva vse, da se naj zavedajo lepot Slovenije in naj je nikar ne zapuščamo, pač pa naj poizkusimo stopiti skupaj in doseči boljše rezultate tudi na področju turizma.