Business coach je izkušena oseba, ki sama uspešno vodi poslovanje ter k temu pomaga tudi drugim ljudem, kar si poglejte na tej povezavi https://www.mastermindakademija.com/nlp-5t-business-coach-coaching-masterclass/ in se prijavite na tečaj za business coach mojstra. Tečaj se splača narediti zaradi vas samih, da postanete zelo uspešen podjetnik in zato, ker lahko to potem pretvorite v posel in izobražujete naprej. Vendar potrebujete najprej osnove, tehnike, ki delujejo in še precej kilometrine. Če ste na začetku kariere, potem bo to znanje koristilo vam, če ste izkušeni pa nimate dosti uspeha, je enako in ko uspete, lahko takoj pomagate še drugim.

business coach

Certificiran business coach se ukvarja s podjetniki, da jim pomaga pri premagovanju njihovih blokad do uspeha, pri samem procesu implementiranja pravih zadev v podjetje ob pravem času in rast korak za korakom, da je res trajnostna ter zanesljiva. Business coach vas usmerja, da na vaš način in z vašo hitrostjo napredujete iz malega podjetja ali posameznika do srednjega in velikega, če vam je seveda to v interesu. Ne uspe prav veliko podjetnikov, pa ne, ker ne bi znali delati ali da nimajo pravega produkta, ampak je problem v njih samih.

Tisti podjetniki, ki so iskreni in z veseljem delajo, kar delajo ter jim postane to samoumevno, bodo sčasoma zelo uspeli. Usposobljen ter izkušen business coach vam pomaga z nasveti, kako se usmeriti, da boste čim bolj povezani s svojim poslom ter strankami in kako uspeti na trgu, je pa prav vse odvisno od vas. Lahko ste briljantni v svojem poslu a imate tako energijo, da ne bo privlekla stranke, zato ne boste uspeli. Tu nastopi vaš coach, ki vam pomaga prepoznati te negativne lastnosti in jih obrnili sebi v prid.

Da bi postlali uspešni sami po sebi je zelo redko, saj morate že od prej imeti kakšen zgled ali dolgo kilometrino za seboj. Večino uspešnih ljudi je imelo neko motivacijo in učitelja na svoji poti, da so res uspeli.