Se odločate za nakup čistilne naprave pa ne veste katero bi izbrali? Za vas so tu betonske čistilne naprave podjetja Gorec, ki lahko samo v treh korakih očistijo vso vašo odpadno gospodinjsko vodo. Njihove čistilne naprave imajo zaprt sistem delovanja zato ne prihaja do uhajanja smradu.

Če se držite navodil proizvajalca iz vaše čistilne naprave nebo nikoli zaudarjal nečist zrak. Ker so njihove čistilne naprave izdelane z betonskega ohišja jih lahko vgradite tako na suh kot na moker prostor odvisno od vaših želja in potreb. Njihove naprave so zelo stabilne in omogočajo kakovostno delovanje ter čiščenje odpadnih voda.

Vas zanima kako delujejo?

Preprosto prvo se odpadna voda steka v bio stopnjo, ki zaradi dodajanja kisika povzroči takojšnje delovanje odpadne vode. Nato sledi postopek usedanja usedlin ker se preneha dodajanje kisika. Blato se usede na tleh očiščena voda pa ostane na vrhu. V čistilne napravetretjem koraku pa se prične črpanje očiščene vode in tako je čistilna naprava pripravljena za ponovno čiščenje vode.

Vse te postopke vodi kontrolna enota z mikroprocesorjem, ki je funkcionalna in preprosta za uporabo. Montaža je hitre delovanje je tiho stroškov vzdrževanja pa skorajda ni. Na voljo vam je tudi dodatna oprema za prikaz nivoja očiščene vode ali pa za zaznavo preobremenjenosti same čistilne naprave.

Čistilne naprave Gorec so zelo funkcionalne in preproste za uporabo saj vse nadzirajo računalniški sistemi. Če se odločate za nakup lahko preprosto pokličete na telefonsko številko: 07/30 48 350 ali pa oddate povpraševanje prek email naslova na j.gorec@siol.net. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede njihove čistilne naprave ter vam svetovali kako boste najlažje prišli do take naprave, ki bo primerna za vaše gospodinjstvo. Za več informacij pa se lahko obrnete tudi na spletno stran gorec.info kjer najdete več informacij na to temo.