Nova spletna trgovina Bartog.si svojim obiskovalcem nudi izdelke, ki so povezani z avto svetom. V kolikor potrebujete kakršnekoli avto dele vam svetujemo, da si ogledat njihovo ponudbo, saj boste skoraj sigurno našli nekaj, kar bo primerno za vas.  Trgovina Bartog vam ponuja izdelke tudi po znižanih cenah, zato je zelo priporočljivo, da si ponudbo ogledate takrat, ko določene stvari oziroma izdelki niso ravno v modi, saj jih boste takrat dobili po ugodnejših cenah. Z nakupi avto delov je nekako podobno kot z nakupi oblačil, ki se jih vedno splača kupovati na razprodajah, ki so običajno takrat, ko po določenem izdelku ni ravno veliko povpraševanj. V kolikor potrebujete nove pnevmatike, jih boste v trgovini Bartog prav gotovo lahko našli, saj imajo zelo široko ponudbo avto gum, ki jih lahko naročite.

bartog

Bartog ima tudi spletno trgovino, ki vam omogoča, da si kar od doma ogledate njihovo ponudbo in tako privarčujete čas, saj vam ne bo potrebno hoditi v fizično prodajalno. Seveda ima odhod v fizično prodajalno svoje prednosti, ena izmed njih je prav gotovo pogovor oziroma možnost pogovora s strokovnjaki, ki so tam zaposleni. Bartog ima zaposlene strokovnjake skoraj na vseh področjih, zato je zelo enostavno priti do informacij, ki jih iščemo, saj so vsi pripravljeni pomagati, kar je seveda zelo pomembno.

V primeru, da potrebujete platišča za vaš avtomobil, jih prav tako lahko dobite na Bartok spletni strani, ki vam resnično nudi veliko izdelkov, ki jih lahko naročite. V primeru, da določenega izdelka nimajo v določenem času na voljo, lahko kontaktirate podjetje in se dogovorite, da vam določene dele naročijo, kar je za uporabnika prav tako zelo pozitivna novica. Bartog je podjetje, ki se za svoje stranke resnično zelo trudi, saj se zavedajo, da so stranke tiste, ki podjetju prinašajo dobiček. Odnos do strank mora biti pozitiven, saj se bodo le tako stranke konstantno vračale, kar si seveda prav vsak prodajalec želi.