Apartmaji otok PagEden najlepših otokov na Hrvaškem je Pag. Apartmaji otok Pag so poceni in lepo urejeni. Apartmaji so večinoma manjši a so zelo blizu plaže, tako da ne boste razočarani nad njimi. Okolica apartmajev je lepo urejena in ima veliko rastlin, tako, da je dobra za sprehod ali senco.

Na otoku Pag pa je veliko vrst drevja za senco vse od oljk do fig ali kakšnega drugega drevesa, ki je dober za senco na plaži. Apartmaji otok Pag pa so za tako lepo urejeno plažo in dobro senco zelo poceni, saj imajo tudi klimo in vse, kar je potrebno za poletno življenje. Morje v bližini apartmaji otok Pag pa ima veliko različnih plaž, od peščenih plaž, plaž z velikimi kamni in plaž z majhnimi kamni.

Apartmaji otok Pag so resnično dovolj dobri, da ugodijo vsakomur. Otok Pag ima tudi veliko restavracij in veliko stojnic s sladoledom, tako da vi in vaši otroci ne boste ne lačni, ne žejni. Večina apartmajev na otoku Pag je ugodnih in v neposredni bližini plaže, tako da so vsi apartmaji poceni za to kar nudijo, saj drugje ni tako dobrih plaž.

Stara Novalja ima eno najlepših plaž v Dalmaciji, saj ni kotička v stari Novalji, kjer ni morje v neposredni bližini apartmajev. Apartmaji otok Pag pa so različnih velikosti. Vse od dvo osebnega apartmaja do več osebnega apartmaja. Na otoku Pag pa je tudi ena plaža, kjer so vsak dan med poletjem zabave. Imenujejo se Zrče in vsi mladi prihajajo na to plažo čez cel teden. Zvečer in ponoči so v Zrčah nore zabave, na katerih mladi neizmerno uživajo. Vašim otrokom ne bo več dolgčas, ker bodo lahko hodili na zabave. Apartmaji otok Pag je najboljša stvar za vse, ki bi radi šli na brez skrben dopust.