ALU okna so izjemno cenjena, ker so lahka in trdna. Tukaj so ALU okna za nakup po ugodni ceni za vse stavbe, že obstoječe ali novogradnje. Vsa aluminijasta okna se izdelujejo po meri. Za novogradnje so standardnih velikosti in za obstoječe objekte se vsako okno izdela posamično, saj največkrat niso enakih dimenzij. Kako velika okna se izdela, je odvisno od načrta gradnje, saj na primer novodobne stavbe imajo okna kar preko vse stene, da se hiša osvetli in ogreje in se prihrani pri elektriki ter ogrevanju. Še posebej pozimi. Vi pa imate občutek, da živite v naravi, saj je vmes dobesedno zgolj steklo.

ALU okna

Da so lahko ALU okna tudi izjemno velika je možno zato, ker so izumili nov način izdelovanja stekel, ki so lahko tudi zelo velika, kar ni bilo možno izvesti v preteklosti. Zato so včasih imela tudi velika okna zelo majhna stekla in vmes prekate, da so zagledala kot rešetke. Danes ni več tako. ALU okna so zelo trdna, obstojna in nimajo toplotnih mostov, dobro izolirajo toploto in mraz, še posebej, če se odločite za trojno zasteklitev s termopan steklom.

Aluminijasta okna so seveda trpežna in večna, ker so narejena iz kovine in se jih dejansko ne menja. So dobesedno za vedno. Tudi vzdrževanje ni potrebno, ker je aluminij kovina, ki ne rjavi in je ni treba zaščititi. Poleg vsega ALU okna izgledajo zelo lepo, ker so srebrne barve. Zaradi čudovitega in prestižnega izgleda jih največkrat uporabljajo tudi za poslovne stavbe.

Ko boste izbirali okna, boste ugotovili, da so ta okna ugodna glede na prednosti, ki jih imajo. Še ena velika prednost je, da so neobčutljiva na vlago. Zato jih lahko montirate praktično povsod, v vseh krajih in stavbah. Če vam srebrna barva ne ustreza, se jih lahko tudi pobarva v drugo barvo tako da imate precej možnosti izbire. Zagotovo boste z njimi zadovoljni, saj jih ni treba vzdrževati ali čistiti, če pa je že treba, jih le obrišete z mokro krpo.